Sensomotorische Integratie

Leveranciers van speelgoed en ander SI materiaal Mocht u speelgoed of ander materiaal verkopen, dat geschikt is voor kinderen of volwassenen met sensomotorische integratie problemen, dan kunt u onder bepaalde voorwaarden op deze pagina worden vermeld. Informatie 


Leveranciers van SI materialen: 


Squease  drukvest


Squease ontwikkelt, produceert en levert lichtgewicht opblaasbare drukvesten, in verschillende maten, voor kinderen en volwassenen met problemen in de sensomotorische informatieverwerking. 

Torenallee 36-18
5617 BD Eindhoven
www.drukvest.nl
info@drukvest.nlToys42Hands  

Webshop voor speciaal speelgoed om een kind te stimuleren: grove motoriek, zintuigen, creatief, tangles, fijne motoriek en zelfstandigheid. Ze leveren onder andere kinetisch zand, serie het kleine spel, snoezellamp, geurspelletjes, ballen met geluid en wiebelkussens.

050-5893727
www.toys42hands.nl
info@toys42hands.nlEelke Verschuur 


Een unieke webwinkel voor Nederland en België met veel expertise op het gebied van ondersteunde communicatievraagstukken, gebruik van symbolen en communicatiehulpmiddelen.
De specialiteiten zijn: passend onderwijs, ondersteunde communicatie en materialen ten behoeve van sensorische integratie.

030-2844844
www.eelkeverschuur.nl
info@eelkeverschuur.nl

Webshop Educadora 


Webshop Educadora verkoopt zintuiglijke produkten en hulpmiddelen voor kinderen en volwassenen. Denk hierbij aan friemelmateriaal (tangles, bendeez buigstaafjes, aromatheraputty), gehoorbescherming, kauwsieraden en vibrerende kussens. Educadora webshop is distributeur van de merken Chewigem (kauwprodukten) en Senseez (trilkussens). 

06 50400286
www.educadora-webshop.nl
 


tenZie webwinkel 


Webwinkel tenZie richt zich op ouders van een kind met een beperkig. Hun zintuig prikkelende (spel-)materialen helpen hen om op een creatieve manier contact te maken met hun kind. Zowel op de leuke als op de spannende momenten zodat ze samen liefdevol en veilig kunnen spelen. 

info@intenzie.nl
www.tenzie.nlVan Ee Buitenspeelgoed 


Speelgoedzaak met voornamelijk buitenspeelgoed. O.a. speeltoestellen, trampolines, skelters en voetbaltafels.

Van Ee ontwikkelt de zware kwaliteit Modernplay schommel die geschikt is voor het ophangen van therapieschommels.


Bezoekadres met showroom:

De Standerd 6
3774SC Kootwijkerbroek
(0342) 44 34 37
 

info@vaneebuitenspeelgoed.nl
www.vaneebuitenspeelgoed.nlEls Rengenhart © 2012-2019 Privacybeleid